Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Apostol Együttes

Apostol Együttes

Az Apostol együttes az ország egyik népszerűbb zenekara, a több évtizedes töretlen népszerűségét számos Arany és Platina lemez bizonyítja.

 

Az együttes Nem tudok élni nélküled a Nehéz a boldogságtól búcsút venni az Eladó kiadó most a szívem és az Okosabban kéne élni című slágerek sokak számára ismerősen csengenek. Az együttes 1970-ben alakult, még ebben az évben részt vettek egy amatőr könnyűzenei fesztiválon, ahol aranydiplomát nyertek. Ekkortájt kezdett körvonalazódni a zenekar stílusa, Jazzrockot játszottak. 1973-ban Meződi József (ének) csatlakozott a zenekarhoz, innentől a jazz helyett inkább a szórakoztató műfaj irányába mozdult el az együttes.

 

Az együttes 1974 májusában megnyerte az "Európai Extraklasszis" elismerést a csehszlovákiai nemzetközi jazzfesztiválon. 1975-ben részt vettek a Made in Hungary című táncdalversenyen a "Nehéz a boldogságtól búcsút venni" című dalukkal. Az együttes 2015-ben "Szenes Iván Életmű-díj"-at kapott. A zenekar soha nem oszlott fel, tagjai ma is aktív zenészként működnek, folyamatosan koncerteznek, számos Arany és Platina lemez bizonyítja az együttes népszerűségét, sikerét.

 

Az Apostol együttes koncert szervezése, fellépés megrendelés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az együttes koncert műsorát ajánljuk falunapra, városnapra, céges rendezvényre, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés