Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Charlie

Charlie

Charlie /Horváth Károly/ a rock, jazz, blues, funky jellegzetes rekedt hangú előadóművészének szólókarrierje 1994-ben indult.

 

Első albuma "Charlie" címmel 1994-ben jelent meg. Az album arany, majd platinalemez lett, és a következő évi Mahasz Aranyzsiráf szavazáson elnyerte az "Év albuma díjat". Szólóénekesként hatalmas sikereket aratott, számos slágert énekelt (legismertebb dalai az emblematikus "Jég dupla whiskey-vel", "Az légy, aki vagy", "Nézz az ég felé"). Albumai, dalai és koncertjei rendre számos díjat gyűjtöttek be, de állami kitüntetéseket is hoztak a zenésznek, aki közben nagy koncertkörutakat tartott. Charlie képviselte Magyarországot az 1998-as Eurovíziós Dalversenyen "A holnap már nem lesz szomorú" című dalával. 2001-ben a közönség merőben újszerű stílusban hallhatta Charlie-t énekelni. A populárisabb jazzt bemutató, ismert régi dalokat is big bandes átdolgozásban tartalmazó Jazzt 2002-ben a Soul & Jazz, 2005-ben pedig a Funky, Soul & Jazz követte. 2006-ban aztán a zenész a régi, populárisabb stílushoz talált vissza "Másképp ugyanúgy" című lemezével.

 

Charlie fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekes playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk intézményi és céges rendezvényre, falunapra, városnapra, üzleti találkozóra, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés