Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Csepregi Éva

Csepregi Éva

Csepregi Éva énekesnői karrierje tizenévesen indult, a Neoton Família szólistájaként pedig örökre beénekelte magát a magyar zenei életbe.

 

Énekesként először a Kócbabák női énektrió tagjaként tűnt fel az 1972-es "Ki Mit Tud"-on, majd ezt követően a Neoton és a Kócbabák egyesülése után a Neoton Familia szólistájaként énekelt annak feloszlásáig. A szőke énekesnő emellett színésznőként is bizonyította már tehetségét. Az áttörést jelentő 1979-es "Napraforgó" album megjelenését követően felgyorsultak az események. Az album hatalmas siker lett és a róla kimásolt "Santa Maria" kislemez elindította az együttest a nemzetközi siker útján is. 1980-ban Spanyolország és Japán, Dánia és Németország az állomások. Ezek közül legtartósabbnak a távol-keleti jelenlét bizonyult. Együttes tagjaként és szólistaként Éva nyolcszor látogatott Japánba és háromszor Dél-Koreába. A japán siker csúcsát az 1983. Évi Yamaha Fesztivál jelentette, ahol Végvári Ádámmal az oldalán a "Time Goes By" (Holnap hajnalig) című dallal Nagydíjat nyert.

 

Éva 1983-tól kezdődően szóló, duett (Ádámmal) és gyerek-lemezeket is megjelentetett. Ismertebb slágerei mint a "Hétvégi motorozás, a "Nyár van", az "I Love You", a "Bye-bye kedvesem" vagy a "Medvetánc" mind a mai napig népszerűek. Éva népszerűsége mai napig töretlen, szóló fellépései mellett a Neoton Familia Sztárjai /Végvári Ádám, Baracs János, Lukács László, Lukács Andrea és Heatlie Dávid/ formációval koncertezik az országban és az országhatárokon túl is óriási sikerrel szerepelnek.

 

Csepregi Éva fellépés megrendelése, műsorszervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekesnő playback fellépését ajánljuk üzleti találkozóra, intézményi és céges rendezvényre, falunapra, városnapra, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés