Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Gergely Róbert

Gergely Róbert

Gergely Róbert az első énekes sikerét az Emanuelle című dal magyar feldolgozásával aratta, popzenei próbálkozása minden várakozást felülmúlt.

 

Gergely Robi első önálló popzenei próbálkozása minden várakozást felülmúlt, egy csapásra ismert és sikeres lett. Sokan azóta nemes egyszerűséggel Mr. Emanuellként emlegetik. Ezt követően jó néhány lemeze készült olyan dalokkal mint a "Ma Éjjel", "Ha Nem Volnál", "Azok A Fehér Éjszakák", "A szerelem dalára", "Elindult Emmanuelle", "Ledobva láncait", "Távol otthonától Kóborolt Emmanuelle", "Elkísérte vágyait" a "János legyen fenn a János-hegyen" és "Bőg a tehén című" dalok. Robit 1992-ben az év musicalszínészévé választották, számos aranylemez, platinalemez és gyémántlemez került a birtokába és Két Arany Zsiráf Díj tulajdonosává vált. Az utóbbi években inkább színházi szerepekben tűnik fel, de fellépéseivel gyakran örvendezteti meg a közönséget.

 

Gergely Róbert fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekes playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk üzleti találkozóra, városnapra, falunapra, céges rendezvényre, szállodai rendezvényre, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Média

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.