Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Karda Beáta

Karda Beáta

Karda Beáta énekes zenei pályafutását a hazai táncdal fesztiválokon kezdte a 70-es években, a magyar könnyűzenei élet meghatározó személyisége.

 

Pályafutása alatt sok-sok kislemez megjelenése között elkészítette a "Mi Ketten" című albumát. 1994-ben a "Könyörgés a kedvesemért" című Méhes György által írt dallal megjelent egy "négy dalos" MAX-i cd-je. 1994-ben került sor a "BEA MIX" album kiadására, melyen világhírű dalokat énekel, köztük olyat mint a népszerű "Ne-na-na-na" címűt. 1995-ben novemberében került piacra a "Boldog karácsonyt a világnak" című CD-je.

Az énekesnő legnagyobb meglepetést 2002-ben okozta, hogy a nosztalgia zenéjén, és a tőle eddigi megszokott zenei "világán" túl, kipróbálta magát a mai divatos zenével. Megjelent új külsővel, új fazonnal, új stílussal "Újjászületés" című nagy visszatérő albuma Karda Bea-B52 névvel. Évtizedek óta tartó töretlen, nagy népszerűségnek örvendő előadóművészi pályája elismeréseként számos díjat és szakmai elismerést vehetett át többek között: Magyar Köztársaság Elnöki Ezüst érem kitüntetés, Közönség kedvence díj, Bertdn OIRT Nemzetközi Rádiós fesztivál GRAND PRIX díj, Rostock Nemzetközi dalfesztivál -Fődíj, Zámbó Jimmy díj, Magyar Jótékonysági Díj. Karda Beáta a mai napig népszerű, nem csak a közönség, de a zenészkollégák körében is, fellépései során több stílusban, színes, "Mindenki kedvére" való műsort állított össze, gondolva az egészen fiatal, trendi dalokat kedvelőkre, a slágeresebb hangulatú magyar és külföldi számokat szerető közönségre és a nosztalgia és régebbi dalok kedvelőire is.

 

Karda Beáta fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekesnő playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk szállodai rendezvényre, üzleti találkozóra, falunapra, városnapra, céges rendezvényre, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés