Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Koós János

Koós János

Koós János az első énekesi sikereit táncdal fesztiválokon indulva aratta, háromszor első díjat nyert, 1966.-ban a legjobb énekes díjat is megkapta.

 

Koós János sikere és népszerűsége a mai napig töretlen. Talán kevesen vannak, aki számára nem ismerősek "Kislány a zongoránál", "Nem vagyok teljesen őrült", "Sír a telefon", "Akit szeretnek a lányok", "Kapitány" vagy a "Mondjátok meg Máriának" című nagy slágerei. 1961-ben megjelent első nagy slágere a "Micsoda nagyszerű dolog". Énekesi karrierjével párhuzamosan színészként is tevékenykedett. 1982 és 1985 között a Mikroszkóp Színpad tagja volt, színész és humorista szerepében.

1996-ban jelent meg a "Próbálj meg lazítani" című albuma. Énekesi karrierje a mulatós nóták felé fordult, hat nagylemeze, számos kislemeze került kiadásra. Évtizedek óta tartó töretlen, nagy népszerűségnek örvendő előadóművészi pályája elismeréseként számos díjat és szakmai elismerést vehetett át többek között: A Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztje, Somlói Borrend Borlovagja, a Hungarotontól életműlemezt és a Rock Csillagok falára „tenyerelhetett”, Artisjus Életműdíj, Magyar Toleranciadíj, Zámbó Jimmy díj, Lyra díj és Szenes Iván Életműdíj tulajdonosa. Koós János fellépésein feleségével Dékány Saroltával és zenés társaival közösen szórakoztatják a közönséget, műsor során felcsendülnek az elmúlt évek nagy slágerei.

 

Koós János fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekes és zenész társai közös műsorát ajánljuk falunapra, városnapra, céges rendezvényre.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés

Média

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.