Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Korda György és Balázs Klári

Korda György és Balázs Klári

Korda György és Balázs Klári a népszerű házaspár 1980 óta aktív résztvevője a Magyar könnyűzenei életnek, a fiatalok körében is nagyon kedvelt előadók.

 

Talán csak kevesek számára ismeretlen a "Szeress úgy is, ha rossz vagyok", "Mamma Maria", "Lady Karnevá", "Találd ki gyorsan a gondolatom" vagy a "Lady N" című slágerek. Néhány hónapos turnékkal közel tíz évet töltöttek el Észak-Amerikában és Ausztráliában. Korda György a négyszeres Táncdalfesztivál díjas énekes, aki nyolc alkalommal nyerte el a Made in Hungary első díját a mai napig közel 32 aranylemez tulajdonosa.

 

Az énekes házaspár első duett felvétele "Nem hozol több rózsát címmel" jelent meg. 2005-ban és 2006-ban 7 telt házas koncertet adtak. A házaspár büszke arra, hogy a fiatalok körében is nagy népszerűségnek örvendenek, ugyanis rengeteg rajongójuk van, akik a fiatalabb korosztályokhoz tartoznak. Évtizedek óta tartó töretlen, nagy népszerűségnek örvendő előadóművészi pályájuk elismeréseként számos díjat és szakmai elismerést vehetettek át többek között: A Magyar Köztársasági Érdemrend kiskeresztje, A Magyar Köztársasági Érdemrend tisztikeresztje, Előadói díj, Közönségdíj, eMeRTon díj, Záray Márta - Vámosi János Díj, a Magyar Kultúra Lovagrendje, Artisjus Életműdíj vagy a Lyra díj tulajdonosai. Az énekes házaspár népszerűsége a mai napig töretlen, falu és városnapi rendezvények kedvelt és keresett fellépői, akik fellépéseik során nagy sikerrel szórakoztatják idősebb és fiatalabb korosztály tömegeit, műsorukban felcsendülnek az elmúlt évek nagy slágerei.

 

Korda György és Balázs Klári fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekesek playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk falunapra, városnapra, céges rendezvényre, fesztiválra, szállodai rendezvényre, üzleti találkozóra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés