Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Poór Péter

Poór Péter

Poór Péter a Magyar Televízió 1967-es táncdalfesztiválján tűnt fel és egyik napról a másikra lett népszerű énekes. Sikere napjainkban is töretlen.

 

A fesztiválsiker után a magyarországi fellépéseken kívül végigturnézta Európa legtöbb országát. Rangos nemzetközi fesztiválokra kapott meghívást, és mindenütt vagy az első díjat, vagy a közönségdíjat nyerte meg. Számos sikeres lemeze jelent meg, melyek közül a "Fekete vonat" című dal aranylemez lett.

 

1980 óta gyakran turnézik Kanadában és az USA-ban. Vendégművészként ma is gyakran lép fel a Magyarország határain kívül élő magyar közönség előtt is. Az évtizedek során népszerűségét töretlenül megőrizte, előadóművészi pályája elismeréseként a Magyar Köztársasági Arany Érdemkeresztje kitüntetést vehetett át. Régi dalai ma már örökzöldnek számítanak, azokat –legyen az a világ bármely részén, ahol magyarok élnek – a közönség együtt énekli vele. Önálló műsorában a műfajok változatos kavalkádját vonultatja fel, táncdalokon kívül szerepelnek operett és musical részletek is a műsorban.

 

Poór Péter fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekes műsorát ajánljuk céges rendezvényre, falunapra, városnapra, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés