Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Szandi

Szandi

Szandi 13 éves volt amikor elindult az énekesi pályán, a közönség hamar megkedvelte és Magyarország egyik legkedveltebb popénekesnője lett.

 

12 évesen szerepelt a Nyomorultak és a Bestiák című rockoperákban. 1988-ban benevezett a "Mini-Tini" pop - énekes pályázatra, melyet 400 jelentkező közül meg is nyert. Nővére segítségével felkereste Fenyő Miklós, aki meghallgatta, pártfogásába vette, és hamarosan dalokat írt a részére. 1989-ben /13 évesen/ jelent meg első albuma "Kicsi lány" címmel, ezzel az albummal a legfiatalabb magyar platina lemezes előadója lett. Az ezt követő sikeres időszakban Fenyő Miklóssal összesen négy lemezt készítenek.

 

1995-től producere és zeneszerzője, férje Bogdán Csaba. Ezt követően is szinte majdnem minden évben egy új lemezzel örvendeztette meg a rajongó közönségét, akik hamar megkedvelték azokat. Éneklés mellett Szandit film és színházi szerepben is láthatta a rajongó közönsége. Az énekesnő pályája során eddig számos díjat és szakmai elismerést kapott, többek között: 2000-ben Göncz Árpádtól Ezüst Érdemrendet kapott, Jótékonysági tevékenységéért, 2 db Emerton díj /Év lemeze, Év énekesnője/, Arany Zsiráf díj, Arany Egér díj, Victory-Életmű díj, Nagykáta Város Díszpolgári cím tulajdonosa. Fellépéseken az énekesnő nagy slágereit hallhatja a jelenlévő közönség, melyek magukkal ragadják a hallgatóságot és általában közösen énekelik azokat vele.

 

Szandi fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekesnő színvonalas és szórakoztató playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk üzleti találkozóra, fesztiválra, falunapra, városnapra, intézményi és céges rendezvényre.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés