Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Szandi

Szandi

Szandi Magyarország egyik legkedveltebb popénekesnője, első albuma 13 éves korában jelent meg, Magyarország legfiatalabb platina lemezes előadója.

 

12 évesen szerepelt a Nyomorultak és a Bestiák című rockoperákban a Szegedi Szabadtéri Játékokon. 1988-ban benevezett a "Mini-Tini" pop-énekes pályázatra, melyet 400 jelentkező közül meg is nyert. Nővére segítségével felkereste Fenyő Miklós, aki meghallgatta, pártfogásába vette, és hamarosan dalokat írt Szandi részére. Az ezt követő sikeres időszakban Fenyő Miklóssal összesen négy lemezt készítenek. 1995-től producere és zeneszerzője, férje Bogdán Csaba. Ezt követően is szinte majdnem minden évben egy új lemezzel örvendeztette meg a rajongó közönségét, akik hamar megkedvelték azokat.

 

Az éneklés mellett film és színházi szerepben is láthatta Szandit a rajongó közönsége, énekesi pályája során eddig számos díjat és szakmai elismerést kapott, többek között: 2000-ben Göncz Árpádtól Ezüst Érdemrendet kapott, Jótékonysági tevékenységéért, 2 db Emerton díj /Év lemeze, Év énekesnője/, Arany Zsiráf díj, Arany Egér díj, Victory-Életmű díj, Nagykáta Város Díszpolgári cím. Fellépéseken az énekesnő nagy slágereit hallhatja a jelenlévő közönség, melyek magukkal ragadják a hallgatóságot és általában közösen énekelik azokat vele.

 

Szandi fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekesnő színvonalas és szórakoztató playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk üzleti találkozóra, fesztiválra, falunapra, városnapra, céges rendezvényre, intézményi eseményekre.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés