Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Műsorrendelés - Árajánlat kérés

Szűcs Judith

Szűcs Judith

Szűcs Judith az egyik legnépszerűbb magyar énekesnő, aki 1972-ben megnyerte a Ki mit tud-ot és hazánkban eddig négyszer volt az Év énekesnője.

 

Első nagylemeze 1977-ben jelent meg "Táncolj még!" címmel. és ezt követte a külföldi turnék sora. Ausztria, az akkori NDK, Szovjetunió – ezekben az országokban annyira népszerű volt, hogy években mérhető a turnék időtartama - , de sikeres volt Írországban, Japánban, Kubában, az USA-ban is, ahol szintén sorra nyerte a díjakat, 1979-ben a cowani fesztivál legjobb női előadó díját, 1983-ban a neewollahi (USA) fesztivál I. díját, és nagydíját nyerte el.  A "Diszkókirálynő" pályafutása, sikere a mai napig töretlen. Eddig 22 albuma jelent meg, szinte minden korosztály ismeri a dalait. Sláger dalai mind a mai napig nélkülözhetetlen elemei a házibuliknak. Fellépései során hallhatja a jelenlévő közönség a nagy slágereit, melyek magukkal ragadják a hallgatóságot.

 

Szűcs Judit fellépés megrendelése, műsorszervezés, koncert szervezés, műsorrendelés, fellépés szervezése.

 

Az énekesnő playback fellépését és koncert műsorát ajánljuk falunapra, városnapra, céges rendezvényre, üzleti találkozóra, fesztiválra.


Műsorrendelés-Árajánlatkérés