Az Ön partnere a műsorszervezésben!

Rólunk mondták

quote-up

Minden évben egy alkalommal sztár vendég meghívásával is kedveskedünk a Termelőink részére. Mivel éves szinten ily módon egyszeri alkalom nyílik arra hogy megköszönjük a Partnereinknek az egész évi együttműködést, így nagyon oda figyelünk, hogy azt számukra méltó minőségbe tegyük. Ehhez kerestünk és immár sok évvel ezelőtt meg is találtuk egy megbízható pontos Programszervező irodát a TIMARA –át.

A tulajdonost egy végtelenül közvetlen és megbízható Úrnak ismertük meg.

A szervezők részére mindig megnyugtató, hogy előtte lévő napokban minden részletet megbeszélünk, egyeztetünk és az előadás napján már teljes nyugalomban várhatjuk a fellépő Művészt.

quote-down
  • Trigo Kft.
  • Schmidt Tamás, Területi Képviselő
Schmidt Tamás

quote-up

A Timara Programszervező Irodával 8 éve dolgozunk folyamatosan. Ár, határidő, minőség. E hármas egység jellemzi őket. Azt hiszem ennél többet kár is említenem. Köszönöm Neked a maximális odafigyelést Karcsi!

quote-down
  • Idea Fontana Kft.
  • Kocsis Zoltán, ügyvezető
Kocsis Zoltán

quote-up

Már sok éve annak, hogy minden évben a céges rendezvényeinkhez a Timara-n keresztül rendeljük az előadókat. Azért nem váltottunk, mert a nekünk fontos 3 területen nem csalódtunk: megbízhatóság, egyedi igények képviselése, választék.
- Azaz az előadók mindig megérkeztek és tudták mindazt, amiről a Timara-n keresztül megegyeztünk. Ez nagyon megnyugtató, mert így a szervezőink a rendezvény többi területére tudnak koncentrálni.
- Ritka, hogy egy-egy egyedi kérésünk lenne, de akkor az fontos. Ezt is jól képviselték és közvetítették az előadók felé.
- A képviselt előadók összetétele és választéka elegendő volt arra, hogy tudjunk választani belőle az adott rendezvényre.

Így a céges rendezvényeinken a több száz munkatársunk biztos lehetett abban, hogy a meglepetés vendégnek csak a neve lesz meglepetés, mert minden más rendben fog zajlani.
Korábban és most is bátran ajánlom bárkinek, mint régi, megbízható partnerünket.

quote-down
  • Calida Magyarország Kft.
Calida Magyarország Kft.

quote-up

A TIMARA Programszervező Irodával a kapcsolatunk egészen friss, de a tulajdonos hozzáállása olyan, mintha több éve dolgoztunk volna együtt. Többféle kérésünknek tettek eleget, mindezt gyors reakcióidővel, lelkiismeretesen, pozitív hozzáállással teljesítették. Kiépített kapcsolatrendszerükön keresztül megbízható információval szolgáltak. Munkájukkal elégedettek voltunk, ezúton is szeretnénk köszönetet mondani céges rendezvényeinken való flexibilis, segítő szándékukért. Bárkinek, nyugodt szívvel tudjuk ajánlani Őket.

quote-down
  • MSK Hungary Bt.
  • Desits Andrea, HR Vezető
Desits Andrea